Handel vid Svinesund

Handel och butiker finns det gott om runt Svinesund. Många åker till Svinesund för att handla olika sorters varor som har lägre pris än vad det är i Norge, åker du ytterligare en bit så finns det även ett stort köpcentrum vid namn Nordby.

Handla billigt

Att finna låga priser är något som många är måna om. Det brukar vara värt att åka en bit för att finna de lägre priserna, något som är vanligt för dem som åker till Svinesund. I Svinesund finns ett handelsområde där både mat, tobak och alkohol är till mycket lägre kostnader än vad det är i Norge. Detta medför att det är många som reser dit för att inhandla det som behövs.

Vad gränsen går att det inte är värt att resa och handla är om resekostnaden skulle göra att mellanskillnaden blir mer eller lika mycket, annars är det värt att resa för att handla billigare och dessutom kan det finnas möjlighet att få ett annat utbud också om det är fler och större butiker.

Köpcentrum Nordby

Köpcentrum Nordby ligger en bit från Svinesund. Till Nordby är det många som reser för att få ett stort utbud av varor och tjänster. Köpcentrumet är ett av Sveriges största köpcentrum med en kvadratmeter på hela 80000. Centrumet har 110 butiker och utbudet är många kända butiker. De större och kända butikerna har ett stort utbud av olika varor, såväl kläder som mat. I ett centrum med ett sådant stort utbud så finns det goda möjligheter till att handla och fynda saker till ett billigt pris.

För barnen finns det mycket att erbjuda i Nordby. De har flera leksaksbutiker där du finner både leksaker och saker till barnkalaset, vankas det barnkalas så spana gärna in Barnkalaset.se för att se över hur utbudet ser ut. Artiklar till ett barnkalas kan vara dyra och svåra att hitta, men med stora kalasbutiker i Nordby så finns det artiklar för alla smaker.

För barn finns även ett lekområde i Nordby. Hit är det populärt att lämna barnen medan de vuxna handlar. Barn upp till 11 år får leka på dessa lekområden, men barn under 7 år behöver ha med sig en vuxen då det inte finns någon barnpassning. Ett utmärkt val både för barn och vuxna med detta lekområde.

Värt ett besök

Köpområdena i Svinesund och Nordby är väl värda ett besök. Cirka 20000 bilar passerar på Svinesundsbron varje dag, några åker för att arbeta och andra åker för att handla.

Genom att fara till ett annat område för att se över utbudet så kan många nya varor hittas. I dessa större områden finns det dessutom ett stort utbud som möjliggör lägre priser. Något som är värt ett besök för att jämföra.

mts_best