Så hittar du ny bostad på bästa sätt

Ska du flytta till eller från Svinesund? Då behöver du en ny bostad. Det bästa sättet att hitta bostad på är naturligtvis online. Vad är viktigt att tänka på när du ska köpa ny lägenhet eller villa?

Rätt bostadssajt

Det finns flera bostadssajter som du kan leta bostad på, men alla sajter erbjuder inte samma utbud. För att vara säker på att hitta de nyaste bostäderna till salu ska du använda Boneo, som satsar särskilt på att alltid vara först med lägenhet och hus. Då har du ett försprång och hinner titta på bostaden innan andra upptäcker den. På Boneo kan du både köpa villa och lägenhet i Svinesund, likväl som i Stockholm eller någon annanstans i Sverige. Du kan också sälja din bostad på sajten. Leta runt och hitta ditt nästa hem på Boneo och ta ett steg framåt i livet.

Storlek och läge

När du letar bostad är storleken och läget det viktigaste. Även om det är roligt att bo i hus med runda burspråk, är det viktigaste att vardagslivet fungerar. Särskilt om ni är en familj. Det är också smart att satsa på ett läge som fungerar med skola, fritids, kollektivtrafik och era jobb. Tänk även över hur stor trädgård som ni behöver. Vissa personer älskar att påta i rabatterna och ha eget jordgubbsland, medan andra egentligen bara vill ha en liten grön plätt, stor altan och sandlåda till barnen.

Renovera eller helt klart

Du kan spara in mycket pengar genom att köpa ett renoveringsobjekt. I alla fall när du köper bostad. Sedan kommer du behöva lägga både tid och pengar på att fixa iordning huset. Det kan vara klokt att noggrant undersöka hur mycket som behöver göras på den nya bostaden. Är det lite av ett ödehus eller räcker det att ni tapetserar om och målar utvändigt? Stomme och grund är det absolut viktigaste.

mts_best